About us

Alma Klinika Gazdagrét - Distribution of Apple products and service

 

 

Cégünk kizárólag Apple termékek forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. iPod, iPhone, iPad, Macbook, iMac-ek szervizelése legtöbb esetben HELYBEN történik.

Boltunkat, arra az üzleti stratégiára építettük, hogy a hétköznapi ember számára – akárcsak mi magunk is – elérhető árakon tudjunk kiváló minőségű termékekkel szolgálni. A szerviz szolgáltatásnál ez szintén elsődleges szempont volt, figyelembe vettük számos “konkurencia” kínálatát, szolgáltatásaik árait és úgy véljük remek ajánlattal tudunk versenybe szállni.

Apróbb, macerásabb dolgokra is megoldást keresünk, olyan problémára is, amire más még csak rá sem nézne. Tudjuk jól mennyire fontos az, hogy a telefonunk, számítógépünk hibátlanul működjön.

Ebben szeretnénk mi segítőkezet nyújtani az ügyfelek számára, rövid határidővel a bajt elhárítani. Ezért gondoltuk, úgy alakítjuk ki boltunkat, hogy helyben is elvégezhető legyen számos munka – kijelző,- akkumulátor,- telefont működtető gombok cseréje, mindezt kényelmes,meghitt környezetben.

Több éves szerviztapasztalattal rendelkezünk!

A kiegészítőkre vonatkozó termékkínálat is széles palettán próbál megfelelni mindenki elvárásának. Amennyiben különleges igény van, egyedi tok, vagy olyan termék, ami éppen az üzletben nincs készleten, rövid határidővel beszerezzük. Nálunk az árak alakulása soha, nem megy a minőség rovására, ez egy fő szempontunk, ezért vállalunk az elvégzett munkára és értékesített tartozékokra tartósan garanciát.

Igyekeztünk az oldalt egyszerű megjelenésben, egyszerűen kezelhető felülettel elkészíteni, hogy ebben is lecsökkentsük a hosszas/unalmas böngészést, szerintünk sikerült egy letisztult, lényegretörő weblapot létrehozni. Csak a szükséges dolgok, csak a lényeg.

en_GBEnglish